با انقلاب دیجیتال و رشد ابزارهای مختلف، موسیقی در دنیا بین تمام مردم رواج روز افزونی یافته است. در حال حاضر بزرگترین محرک برای صنعت موسیقی در کشورهای مختلف استریم موسیقی است که درصد بالایی از کل درآمد این صنعت را شامل می شود. سرویسهای اشتراکی خریداری شده توسط کاربران باعث اختلاف فاحش درآمد این بخش نسبت به بخشهای دیگر صنعت موسیقی شده است. دلیل این مقدار اختلاف زیاد درآمد این بخش نسبت به بخشهای دیگر صنعت موسیقی سرویسهای اشتراکی خریداری شده توسط کاربران می باشد. همچنین تعداد کاربرانی که از سرویسهای اشتراکی استفاده میکنند نیز افزایش پیدا کرده است. بازار موسیقی ، قوانین و نوع کسبوکارهای موسیقی در هر قاره و هر کشور با هم متفاوت است. در نتیجه صنعت موسیقی را میتوان در عین حال هم پیوسته و هم گسسته دانست.
طبق آمار ارائه شده توسط نمافر، در سال 2018 یکی از پردرآمدترین کشورها در حوزه موسیقی، ایالات متحده آمریکا با بیش از 7میلیارد دلار بوده است. طبق اعلام RIAA درآمد صنعت موسیقی آمریکا در سال ۲۰۲۲ ، ۶ درصد رشد داشته و رکورد جدید ۱۵٫۹ میلیارد دلار را کسب کرده است. همچنین طی ۶ سال گذشته رشد متوالی خود را ادامه داده است. بالای 80 درصد از این درآمد مربوط به بخش استریمینگ موسیقی می باشد.
همانطور که مشاهده میکنید این نمودار میزان رشد درآمد در حوزه موسیقی به تفکیک قارههای جهان را نشان میدهد که از این میان قاره آمریکای جنوبی با رقمی معادل 15.9میلیارد دلار بالاترین رشد درآمد در صنعت موسیقی را به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر قاره آسیا با رشدی برابر با 9.5میلیارد دلار دومین قاره دنیاست که بیشترین درآمد در حوزه موسیقی را کسب کرده است. قاره آفریقا و خاورمیانه نیز با رشد درآمدی معادل 8.4 ملیارد دلار در جایگاه سوم از این نمودار قرار گرفته دارند. از این میان قارههای استرالیا (3.3میلیارد دلار) و اروپا (3.5میلیارد دلار) نیز کمترین میزان رشد درآمد را در حوزه موسیقی کسب کردهاند.